Vilket härligt garage

Related Post

Många som renoverar sina hem glömmer garaget. Det kan bero på att garaget uppfyller en enda funktion och det är förvaring av bilen. Däremot går det att med små medel och lite tid att få till ett riktigt lyft.

Mer än förvaring

Det hela börjar med att se på garaget på ett annat sätt. Istället för bara ett utrymme där bilen förvaras bör det också ses som den första delen av huset som nås efter exempelvis en lång arbetsdag eller en längre resa. Därför vill vi få en bra första känsla och känna glädje i det första rummet som möter oss. Känslan ska vara ”vilket härligt garage”, som i sin tur förstärker den positiva känslan av att komma hem.

Små medel räcker

För att få inspiration för ditt garagelyft så ta en titt på nätet. Där finns det oändligt med inspirationsbilder och skisser på hur andra har rustat upp sina garage. Det kan vara allt från att få till en fin port med automatisk öppning till att bygga på ett loft för gästerna eller tonåringen därhemma. En upprustning av garaget behöver inte kosta mycket men då ska du vara redo att utföra en del av arbetet själv. Så det är bara att sätta igång!

Posted in Okategoriserade