Fixa till på tävlingsbanans asfalterade delar

Vi alla som gillar motorsport älskar ljudet av bilar eller motorcyklar i hög fart. Ni som är medlem i en motorklubb eller äger en tävlingsbana vet vikten av att behålla banans skikt intakt för att minimera olyckor och skador. Det gäller på fordonet men framförallt hos förarna och publiken. Vi ska i vårt blogginlägg kortfattat guida och hjälpa er att hitta rätt aktör för att fixa till på eran tävlingsbana.

Svenska motorbanor

Det finns en mängd olika motorbanor i Sverige, där det körs tusentals mil med tävlingsfordon på varje år. Lägg sedan till företag som har chansen att hyra racingbilar för olika event. För till exempel provkörning av superbilar och dylikt. För att säkerhetskälla att banorna är säkra tar ägarna dessutom ofta hjälp av aktörer som är proffs på detta.

Professionella aktörer

Vi ska kortfattat gå in på vad du behöver kika på när du bestämmer dig för att anlita en aktör. Titta på hur professionellt intryck du får av deras hemsida. Vad erbjuder de för produkter, är kontakt god med dig från offert till bearbetning av banan? Du ska enkelt kunna kolla efter referenser och om du har frågor ska du snabbt kunna komma i kontakt med kundtjänsten. Klicka här för att få tips om ett bra företag.