Få ordning på kroppen innan en motortävling

På den här sidan samlas alla vi som har ett intresse av motorsport. En del håller på med det själva och deltar i tävlingar. Men för att kunna delta i tävlingar behöver du träna vilket kan slita på kroppen. För att du ska prestera lika bra som du önskar behöver kroppen kännas bra. I det här inlägget kommer du därför att få några tips på hur du kan få ordning på kroppen innan det är dags att tävla.

Lindra smärtor

Om du har problem med muskler och leder kan det vara bra att mjuka upp dem innan tävling. Du kan till exempel gå till en naprapat för att behandla och förebygga besvär. Det finns många olika du kan vända dig till för att lindra dina smärtor. Om du tycker att det låter intressant med en naprapat kan du kolla upp Naprapatlandslaget som är Sveriges största naprapatkedja. Det är viktigt att du lindrar kroppens smärtor för att du ska kunna prestera bra på tävling. Annars finns risken att du känner dig begränsad.

Det kan också vara bra att göra sig redo mentalt. En del visualiserar en vinst medan andra försöker komma upp i varv genom musik de gillar.