Bygg ett garage på din tomt

En bilägares dröm är att ha ett garage där man kan köra in sin bil om man ska hålla på och meka med något. Det är också en fördel på vintern att kunna köra ut en snöfri bil. Det behöver inte alls vara ett varmgarage, men om du ändå ska bygga så se till att isolera och dra in ström och värme till garaget.

Om du tidigare beställt ett Attefallshus från Sorselestugan så ska du naturligtvis se på deras sortiment av garage. Då blir dessa byggnader i liknande stil och passar ihop på er tomt. När garaget är färdigt så se till att det inte blir ett förråd med en massa saker som inte får plats inne i huset eller i Attefallet. Det är en plats för bilen och inget annat. Det som kan lagras i garaget är möjligtvis vinterdäck på sommaren och vice versa på vintern.

Utrusta ditt garage med diverser verktyg som är bra att ha när man ska göra något med bilen. Ett par pallbockar och en domkraft som gör det enklare att hissa och palla upp bilen. Det blir så mycket säkrare att hålla på under bilen med dessa pallbockar.